METEO

Cap de setmana amb pluges i neu per sobre dels 2.000 metres

Les precipitacions acompanyaran tot el dissabte amb algunes nevades als 2.100 d'altitud

Precipitacions

PrecipitacionsMeteorologia

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El cap de setmana mantindrà la "inestabilitat" de pluja i neu acompanyades d'algun tro. El servei meteorològic ha informat que el centre de baixes pressions de l'oest peninsular mantindrà les precipitacions i la nevada que se situarà per sobre dels 2.100 amb gruixos d'entre els 7 i els 20 centímetres, als 2.000 i 2.500 metres, respectivament. Els ruixats s'allargaran fins dilluns, tot i que demà es preveu que siguin "menys intensos".

Pel que fa al vent, es manté l'avís groc fins a la mitjanit per vent fort i precipitacions a tot el territori. Les ràfegues assoliran els 70 quilòmetres per hora amb temperatures màximes de 10 graus al centre i de 0 graus al Pas. El nivell d'allaus segueix al nivell 3, activat ahir, per la concentració de neu humida al nord i desgel acompanyat de la pluja.

Cal destacar que Meteo va alertar de mala visibilitat a la carretera i neu "pesada i ventada" durant els propers dies. Per la seva banda, Protecció Civil va recordar que les pistes d'esquí ja estan tancades i no hi ha manteniment, pel que va recomanar sortir amb precaució, sobretot, en les "zones no segures".

tracking