ESTAVA A L’UCI DES DE DIVENDRES

La policia deté a la frontera un home fugit de l’UCI de l’hospital

Estava previst arrestar-lo després de l’alta per un assumpte de salut pública

L’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

L’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un home de 40 anys va ser detingut dimarts al vespre per la policia després d’haver fugit de la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell utilitzant la roba d’un treballador sanitari. Segons va informar la policia, la fugida de l’home de la unitat de cures intensives es va produir dimarts pels volts de les vuit del vespre. La policia l’hauria detingut una hora després, a les nou de la nit, aproximadament, a la frontera del riu Runer, intentant fugir del país. L’home pretenia abandonar el Principat dins d’un taxi.

Segons informa el cos de policia, l’home que va intentar fugir de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell és un turista que divendres havia protagonitzat un incident a l’habitació de l’hotel d’Andorra la Vella on s’allotjava, on hauria provocat destrosses. En desplaçar-se la policia i el cos de bombers van trobar l’home inconscient i va ser traslladat mitjançant el SUM a l’hospital. Treballadors de l’establiment van alertar els cossos de seguretat, que van haver d’entrar per la força a l’habitació.

La policia indica que l’home tenia una ordre judicial de detenció per un assumpte de salut pública i hauria estat detingut en sortir de l’hospital. Segons informen els agents, porta detingut des de dimarts i aviat passarà a disposició judicial. Des de l’hospital s’ha informat que es va activar el protocol de fuga a les 20 hores, ja que no havia rebut l’alta mèdica. L’home es trobava ahir al matí a urgències, on l’estaven atenent, però no s’ha detallat de com s’havia produït la fugida.

tracking