SOCIETAT

L'Institut de les Dones es troba amb Vives per presentar els seus avenços

Joan-Enric Vives amb les representants de l'Institut Andorrà de les Dones

Joan-Enric Vives amb les representants de l'Institut Andorrà de les DonesBisbat d'Urgell

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enic Vivesm, ha rebut aquest dijous al matí les representants de la comissió executiva de l’Institut Andorrà de les Dones (IAD) al Palau Episcopal, encapçalada per la secretària general, Montserrat Ronchera, qui ha estat acompanyada de Pilar Armengol, membre designada pel Consell General, i Esther Font, designada per part dels comuns.

La comissió ha volgut presentar les finalitats de l’IAD i fer extensiva al copríncep la tasca duta a terme per l’entitat des de la seva recent creació. L’Institut Andorrà de les Dones es va crear en compliment de la llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no discriminació entre dones i homes.

Va entrar en funcionament el 2023 com entitat de dret públic, amb personalitat jurídica, amb la missió de promoure la participació de les dones en la vida política, cultural, econòmica i social en igualtat de condicions i d’oportunitats que els homes, mitjançant l’impuls, el control i l’avaluació de les actuacions dels poders públics i les empreses que operen en territori andorrà. La seva tasca ha quedat recollida en una memòria que s’ha lliurat al copríncep.

tracking