Solidaritat

Gala benèfica de Creu Roja per enfortir la xarxa de suport social

Se celebrarà el 31 de maig a l'hotel Starc 4* Premium de la capital

Gala benèfica de Creu Roja

Gala benèfica de Creu RojaCreu Roja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Creu Roja celebrarà la seva primera gala benèfica el 31 de maig, amb l'objectiu principal de recaptar fons per enfortir la xarxa de suport social i humanitari de l’entitat, contribuint així a millorar la qualitat de vida de les persones del país que més ho necessiten. La celebració, que tindrà lloc a les set de la tarda a l’hotel Starc 4* Premium d’Andorra la Vella, constarà d'un sopar de gala preparat pel restaurant Coure Andorra, i tindrà com a un dels punts destacats de la nit una conferència a càrrec del ponent Emili Duró, reconegut per la seva trajectòria en motivació i lideratge. La seva participació promet aportar un valor afegit, proporcionant als assistents una visió inspiradora i motivadora.

La gala inclourà també altres activitats, amb especial menció a la realització d’una rifa benèfica, on gràcies a la col·laboració de diverses empreses i entitats, els i les assistents podran participar-hi i optar a guanyar els diversos premis que s’hi sortejaran.

Des de Creu Roja s’espera que aquesta primera gala benèfica sigui tot un èxit i rebi una àmplia participació de tothom qui vulgui contribuir-hi en aquesta causa solidària.

Les persones interessades a assistir a la gala ja poden adquirir les seves entrades, que inclouen el cobert del sopar i l’assistència a la conferència d'Emili Dur. Hi ha disponibles un total de 118 places.

tracking