Mobilitat

Fase groga a partir d'Arcalís

El servei de Meteo alerta que avui les temperatures arriben al mínim de la setmana, 6,8ºC per sota la mitjana

Estació de Pal Arinsal

Estació de Pal ArinsalGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha activat la fase groga a la CG3, a partir d'Aracalís, sent obligatori l'ús de pneumàtics especials o equipaments, no circular a més de 60 km/h i no circular amb motocicletes, ciclomotors i VMP (vehicles de mobilitat personal).

Les baixes temperatures han fet que a primera hora del matí s'acivés la fase groga a partir de Soldeu i El Serrat i també l'activació de la restricció per a vehicles superiors a 19T a la RN22 en l'accés a França, i en la RN320 en Coll de Puymorens, que s'ha mantigut fins al migdia.

Evolució de les temperatures a Andorra la Vella

Evolució de les temperatures a Andorra la VellaMeteorologia

Segons el servei de Meteorologia, avui les temperatures arriben al mínim de la setmana, 6,8ºC per sota la mitjana, amb una sensació de fred que es veurà incrementada pel vent nord. D'altra banda, la feble nevada d'aquesta nit tindrà continuïtat al nord del país durant tot el dia, mentre que al centre i el sud s'alternaran núvols i clarianes. 

Les temperatures mínimes previstes seran de 0 °C a la capital, 3°C a 1.500 metres i -12°C al Pas de la Casa, mentre que les màximes seran de 8 °C, 3 °c, i -8 °C respectivament.

tracking