Economia 

Andbank es converteix en partner de referència d'Ebro EV Motors

La companyia produirà amb la xinesa Chery 150.000 cotxes a Barcelona 

Seu central d'AndbankArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank s'ha convetit en un dels partners de referència de la companyia espanyola Ebro EV Motors, segons informa l'entitat. L'empresa va signar divendres amb la xinesa Chery un acord per produir fins a 150.000 vehicles en el 2029 en l'antiga planta de Nissan a Barcelona, indica el banc. 

L'entitat financera exposa que va liderar a mitjans d'any l'ampliació de capital de 18 miions d'Ebro, de manera que s'ha donat entrada a clients de banca privada en el capital de la companyia. Andbank explica que el capital es destinarà a finançar l'enginyeria de la fàbrica a través de la matriu EV Motors. I destaca que amb aquesta operació "reconfirma l'aposta per oferir als clients les millors oportunitats d'inversió" que porta a terme posant a la seva disposició "tants projectes empresarials i de capital de risc com inversions en empreses cotitzades".

El banc recorda que va tancar el 2023 amb un benefici que supera els 40 milions d'euros, un 33% més que l'any anterior, i va assolir un volum de negoci de 41.550 milions, el que suposa una pujada del 21% respecte al 2022.

tracking