JUSTÍCIA

El Tribunal Superior torna a canviar la data del judici a Montaner

Montaner a la cambra parlamentària.

Montaner a la cambra parlamentària.@ Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del grup parlamentari d’Andorra Endavant serà finalment jutjada els dies 18 i 19 de juny, que són les primeres dates que havia anunciat la sala penal del Tribunal Superior. Després, a instància del fiscal, les va canviar al 10 i 11 de juny, tot just abans de l’inici del debat d’orientació política.

Montaner i el seu advocat, Alfons Clavera, van al·legar que aquests dies li impedien preparar la seva feina parlamentària i van reclamar una nova modificació, a poder ser per al mes de juliol. En un primer moment, el fiscal hi va mostrar la seva conformitat, però després va comunicar al president del tribunal que seria millor tornar a la proposta inicial, que de moment és la definitiva.

El fiscal demana dos anys de presó i dos d’inhabilitació per la presumpta revelació de secrets i per atemptar contra el dret a la intimitat del llavors president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa.

La fiscalia ha demanat la declaració de l’exministre Jordi Gallardo. També de Carles Naudí, David Montaner, Raül Ferrer, Pere López, Susanna Vela, Mònica Bonell, Carles Ensenyat, Maria Martisella, Josep Pintat, Eva López, Oliver Alís i Joan Carles Camp.

tracking