HABITATGE

CC es desmarca de la proposta de portar la llei de l'habitatge al Constitucional

Naudi avisa que no donarà suport a la iniciativa d'Andorra Endavant i que des del seu grup tenen una "confiança absoluta" en la seva coalició amb Demòcrates

Montaner en un acte del seu partit

detail.info.publicated
Redacció / DANI SILVA
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Carine Montaner esperava comptar amb els "els dos consellers de Ciutadans Compromesos" i el conseller no adscrit Víctor Pintos per portar al Tribunal Constitucional la reforma de l'habitatge que va anunciar el Govern. Tanmateix, el líder de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, ha explicat en declaracions al Diari que si la líder d'Andorra Endavant estava esperant el seu suport, "que no hi compti". Segons ha explicat Naudi, el seu grup parlamentari treballa sobre les bases del "respecte absolut a la propietat privada, a l'economia de mercat i a trobar una solució a l'habitatge". No obstant això, el president de CC i membre de la majoria ha comentat que des del seu grup tenen una "confiança absoluta" en la seva coalició amb Demòcrates i ha recordat que "hem d'esperar a la redacció del text, encara queda molt camí per recórrer".

En resposta al PS, que va anunciar que no donaran suport a Montaner per portar la demanda al TC, la líder d'Andorra Endavant ha apuntat aquest matí que "no ens estranya el seu posicionament a favor de l'intervencionisme.

tracking