Tribunals

Petició de 15 mesos de presó condicional per un accident mortal

L'acusat conduïa un turisme que va topar contra un camió el novembre del 2015 a la Rabassa

Seu de la JustíciaFernando Galindo 

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia demana una pena de quinze mesos de presó condicional i la retirada del carnet de conduir a un home per un homicidi per imprudència greu. L'home se l'acusa de ser el responsable de la mort d'un company en un accident de circulació mentre viatjaven en el mateix cotxe.

Els fets van passar el 3 de novembre del 2015 quan l'home i el seu copilot van patir un accident de trànsit en topar amb un camió, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià de Lòria. Els tres implicats en el sinistre van sortir dels vehicles pel seu propi peu, però el copilot del cotxe va morir al cap de quatre dies a l'hospital Clínic de Barcelona per impacte cerebral, provocat a causa del xoc. La fiscal considera que el conductor del vehicle no va prendre les mesures necessàries durant la conducció, ja que la carretera estava molla, era amb corbes i anava a una velocitat més alta de la permesa.

La defensa del processat demana una rebaixa de la condemna, de 6 mesos de presó condicional i un any de retirada de carnet.

tracking