Balanç de l'esdeveniment

L'Snowrow tanca amb 6.000 assistents diaris i una cinquantena de detinguts

El festival ha requerit de 55 tràilers i 250 operaris per al muntatge, a més dels 250 treballadors al recinte

Snowrow

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir durant el dia d'ahir a una vintena de persones assistents al festival Snowrow que s'ha celebrat a Grandvalira per possessió o consum de droga. Segons ha informat el cos d'ordre, la xifra d'arrestos es manté en la línia similar a la del divendres quan es va enxampar a uns vint individus duent droga. A l'espera de que finalitzi el festival aquesta tarda, no es descarta més detencions al recinte o a les fronteres, on s'ha reforçat la seguretat, amb el desplegament d'uns 40 agents.

El festival, que ha acabat avui,ha acollit a més de 6.000 assistents diaris que han passat per la gran carpa central durant la tarda, un escenari reservat als majors d’edat , mentre que moltes famílies han gaudit també del festival de dia amb escenaris i activitats repartides pels sectors de Pas de la Casa i Grau Roig.

La particularitat de l’Snowrow és precisament aquesta diversificació d’espectacles, una característica de la qual el fundador d’elrow, Juan Arnau, es mostra molt orgullós: “Ens agrada fer un producte diferent, un producte de dia on hi ha famílies i nens amb tot tipus d’activitats, i la veritat que veure com tothom gaudeix, esquia durant el dia i balla a la tarda, ens encanta. Tenir un producte així a elrow a nivell mundial és un gran èxit per la marca”.

A nivell d'organització, el muntatge del festival ha estat tot un esdeveniment, per al qual s'han necessitat 55 tràilers, 250 operaris i 250 treballadors més durant el festival, entre ells 150 animadors que són gran part de l'esperit elrow. En aquest sentit, Juan Arnau ha volgut donar les gràcies a tots els implicats en l’organització d’aquest gran esdeveniment i ha expressat que “estem molt contents d’estar a Andorra amb aquesta segona edició del festival elrow a la neu, únic al món, i estem molt agraïts a Grandvalira, a la família Viladomat i a tots els estaments públics que ens donen suport com Protecció Civil, la Policia i altres.”

Grandvalira tanca amb l’Snowrow la temporada 2023-2024, unes jornades en què els esquiadors han pogut gaudir d’unes bones condicions de neu gràcies a les intenses nevades de la setmana passada. Per al director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno “ha estat la cirereta del pastís, la veritat és que hem acabat la temporada amb unes condicions de neu molt bones, la gent ha pogut gaudir fins al darrer moment, ha fet un temps fantàstic, i a sobre amb aquest entorn del festival elrow, amb un munt d'assistents i gent que s'ho ha passat fenomenal, a més amb l'avantatge que hi ha els dos públics: per una banda les famílies i de l'altra l'ambient musical amb gent més jove”.

tracking