SOLIDARITAT

Donació de 40.000 euros al comitè internacional de la Creu Roja

10.000 euros van per al pressupost regular del CICR i 30.000 euros per a les activitats sobre el terreny

El ministre Casal a la roda de premsaSFGA/CEsteve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha anunciat aquest dimecres a la roda de premsa posterior al consell de ministres que, a proposta de la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, una contribució voluntària de 40.000 euros a favor del Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR), en el marc de l'acord de col·laboració entre el Govern i aquesta organització no governamental.

Així doncs, el Ministeri d’Afers Exteriors destina 40.000 euros a l'organització, dels quals 10.000 van per al pressupost regular del CICR i 30.000 euros per a les activitats sobre el terreny.

NOU PLA D'ESTUDIS

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, el pla d’estudis del màster en Salut de la Universitat d’Andorra.

La titulació, que correspon al nivell 7 del Marc andorrà de qualificacions (MAQ), s’imparteix en la modalitat semipresencial (el 33% dels mòduls són presencials i el 67% en línia). La durada dels estudis –que tenen una càrrega de treball de 120 crèdits europeus– és de dos cursos acadèmics a temps complet dividits en quatre semestres. El pla d’estudis aprovat estableix que les llengües vehiculars són el català i l’anglès.

tracking