Successos

Desnonats els avis de Callaueta

L'advocat dels germans demanrà que s'obri un expedient sancionador contra els 3 magistrats del Superior que van inadmetre la demanda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els avis del carrerCallauetahan estat desnonats finalment aquest matí. A dos quarts de dotze IsabelRuízha abandonat el que havia estat el seu domicili i el del seu germà els últims40anys. El germà de la Isabel ja es trobava al nou pis després que ahir a les cinc de la tarda es comuniqués que es trobava en parador desconegut i fos trobat prop de les nou del vespre.

L'advocat dels germans, Emili Campos, ha informat els mitjans que l'afer no s'acaba amb l'expulsió de la Isabel i l'Antonio. El lletrat ha explicat que, si la seva clienta ho vol, presentaran una petició d'expedient sancionador contra els 3 magistrats del Tribunal Superior de la Justícia que van inadmetre la demanda de Campos en la qual va presentar les escriptures del pis on es demostrava que lapropietàriade l'immoble era la dona de l'expropietarii que, per tant, només ella podia demanar l'expulsió dels germans de casa seva. El Tribunal Superior, però, va argumentar que s'estava actuant en abús de dret i que l'anterior resolució era la que tenia valor de cosa jutjada. En conseqüència, Campos ha afegit que presentarà la petició de l'expedient sancionador per "desconeixement inexcusable del dret i per incomplir les normes d'inhibició", ja que els jutges tenien una demanda prèvia de la Isabel i no haurien d'haver acceptat el cas, ha explicat Campos.

El trasllat del mobiliari dels germans dependrà de "la bona voluntat del propietari", ha apuntat l'advocat,ja queel tribunal Constitucional va emetre una sentència que apuntava que "hi havia un abandonament dels objectes per part de la Isabel". Fet que l'advocat ha negat perquè van rebre la notícia del desnonament ahir a la 1 del migdia i no van tenir temps d'organitzar res. El que ha demanat Campos és "un temps prudencial perquè la Isabel pugui retirar els seus objectes del domicili".

El moment en el qual la Isabel abandona casa seva

El moment en el qual la Isabel abandona casa seva

tracking