Accident

Restablert el trànsit a la carretera de la Massana després de hores de cues

El conductor del camió formigonera, de 64 anys, ha patit lesions superficials en bolcar el vehicle a la sortida de la rotonda dels Dos Valires

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trànsit ha quedat restablert passades les dues de la tarda a la sortida de la rotonda del túnel Dos Valires en direcció la Massana després de ser retirat el camió formigonera que ha bolcat cap a les 7.30 hores. L'accident s'ha produït a carretera general 3 en el tram entre la rotonda del túnel i la d'Anyós i ha provocat cues quilomètriques que han arribat fins a l'Aldosa i fins a Arinsal i s'han mantingut des del moment del matí fins a primera hora de la tarda.

El sinistre s'ha produït quan el camió ha perdut el control en agafar un revolt i perdre l'estabilitat fins bolcar. A causa del bolc el vehicle ha quedat tombat a la carretera i ha vessat formigó a la calçada, el que ha obstaculitzat la circulació en els carrils de baixada en direcció a la capital. La policia, els bombers i el servei de circulació de la Massana s'han desplaçat fins al lloc dels fets per senyalitzar el trànsit i assegurar la zona afectada pel tall. El conductor del camió,un treballador fronterer de 64 anys, ha patit "alguna ferida superficial" que els serveis mèdics li han tractat en el mateix lloc dels fets i no ha calgut ser traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, segons ha informat la policia.

El camió ha estat retirat de la via a les 12.15 hores amb l'ajuda d'una grua especial de gran tonatge,un camió ploma i dues excavadores que han treballat des de les 9.30 hores. S'han fet les tasques de neteja del formigó vessat ala via per part de l'empresa propietària de la formigonera i els bombers i, un cop finalitzades, la circulació ha quedat restablerta.

L'accident i la retirada del turisme han provocat un caos circulatori a les valls del Nord des de primera hora del matí fins al migdia amb retencions que han arribat a l'Aldosa de cotxes procedents d'Ordino per la general 3 i fins a Arinsal per la general 4 per baixar de Pal i d'Arinsal. Per descongestionar la zona i permetre la baixada de cotxes, s'ha habilitat un pas alternatiu pel carril de pujada.

El camió formigonera talla la circulació de baixada des de la Massana

Imatges de l'accident de la formigonera a la Massana

Col·lapse a la Massana per un camió bolcat

tracking