Consell de ministres

Casal defensa que es multarà qui ofereixi burlar el dipòsit d'inversió estrangera

L'executiu està treballant en reformes a la llei per poder actuar contra aquelles empreses que ofereixin el servei per evitar el pagament

Guillem Casal al consell de ministresSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern està treballant en una modificació a la llei d'inversió estrangera i d'immigració per evitar que algunes empreses ofereixin la possibilitat d'evitar pagar el dipòsit d'immigració de 50.000 euros per entrar al país. La iniciativa arriba després que el cas del 'Rei d'OnlyFans', que va arribar al país com a assalariat per tal d'evitar el pagament i després vamuntarla seva pròpia societat, retornés a l'ull públic la maniobra que algunes empreses fan per burlar el dipòsit que marca la llei.

Amb la normativa actual, el ministrePortaveu, d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient, Guillem Casal, ha explicat que no es pot actuar contra les companyies que aprofitin la manca de legislació per explotar el sistema. Conscients del problema, Casal ha avançat que ja s'està treballant en les modificacions necessàries perquè ningú es pugui aprofitar d'aquesta "escletxa dins de la normativa".

tracking