DETENCIONS

Controlat per intentar colar-se a una casa després d'una festa

L'home va intentar fugir i la policia el va localitzar una estona després

Agents de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de seguretat ha informat de la detenció dimecres d'un home de 35 anys, a Canillo, com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni i contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili per haver accedit a un pis sense el consentiment dels llogaters, que es trobaven a l’interior.

El detingut era conegut seu i havia estat de matinada a casa seva, mentre celebraven una festa, amb una actitud molt agressiva. Hi va tornar posteriorment i ho va fer donant puntades de peu i cops amb una pedra a la porta d’entrada de l’immoble. Com no hi va poder accedir, va fer servir un maó de ciment per trencar un vidre de la finestra del balcó i entrar. L’home va fugir, però la policia el va localitzar una estona després.

Arrestat per incomplir una ordre d'expulsió

La policia ha reportat l'arrest d'un jove de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per incomplir una ordre d’expulsió administrativa, i un home de 48 com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.

tracking