EDUCACIÓ

Nova convocatòria per obtenir els títols de llengua catalana

Les inscripcions per fer els exàmens es podrà fer entre el 15 i el 25 d’abril

Una classe en un centre de català.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern obre la segona convocatòria anual dels exàmens oficials de llengua catalana per a l’obtenció de títols acreditatius del nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2 per als candidats lliures. Ho ha explicat Guillem Casal a la roda de premsa posterior del Consell de Ministres.

Poden accedir als exàmens oficials les persones majors de setze anys en el moment en què tinguin lloc els exàmens, independentment de la nacionalitat, residents o no residents al Principat d’Andorra, que vulguin acreditar el seu coneixement de llengua catalana.

Les inscripcions per fer els exàmens es podrà fer entre el 15 i el 25 d’abril, ambdós inclosos, a través del portal en línia www.e-tramits.ad a l’apartat ‘Ciutadà’. Després, s’ha d’anar a la llista de tràmits d’Educació i seleccionar la convocatòria, l’examen i fer efectiu el pagament de drets d’examen. Posteriorment, es rep un document que acredita la inscripció i el pagament del dret d’exàmens. El preu de la inscripció és de 17,15 euros.

Els exàmens tindran lloc l’1, el 7 o el 15 de juny, segons el nivell del qual s’examina la persona candidata, i els espais de convocatòria són l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma o el Centre de Català d’Escaldes-Engordany.

tracking