SALUT MENTAL

170 persones ateses pels psicòlegs de la CASS en 3 mesos

Una dotzena de professionals s'ha convencionat a la Seguretat Social

Seu de la CASSArxiu ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaCASSja compta amb 12 psicòlegsconvencionatsque han atèsa170 persones fins al gener del 2024. Així ho ha afirmat Guillem Casal, ministreportaveuen la roda de premsa posterior alConsell de Ministrescelebrada aquesta tarda,

Casal ha detallat les xifres amb motiu de l'aprovació del decret que deixa sense efecte l'atenciópsicològicaque s'havia aprovat en el marc de laCOVID-19i del conflicte d'Ucraïna,ja queel setembredel 2023 es va implementar el servei de psicologia en laCASS. En aquest sentit, Casal ha especificat que les persones que estiguin en els programes i en un tractament en curs ho podran complementar. Casal també ha donat les xifres de persones ateses en els dos programes, un total de 122 amb motiu del coronavirus, i 3 persones pel conflicte d'Ucraïna.

Respecte a les demandes realitzades des del col·legi de psicòlegs d'incrementar el nombre de sessions iquesiguin els mateixos professionals de la salut mental qui ho decideixin, Casal ha explicat que el ministeri de Salut està en constant contacte amb el col·legi i que s'analitzarà si cal implementar la petició.

tracking