CULTURA

Alejandro Marín i Marta Grau seran els tutors de la segona edició de l'Ull Nu LAB

Les propostes de guió que es presentin han de ser escrites en català

El director de cinema Alejandro MarínUll Nu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona edició de l’Ull Nu LAB, el laboratori de guions del Festival Ull Nu, tindrà lloc del 9 al 12 de maig, en el marc de la 11ª. Edició del Festival ULL Nu i aquest any comptarà amb dos experts del sector: el director i guionista de cine Alejandro Marín i la guionista Marta Grau.

En la seva carrera, Marín ha estat nomenat i ha guanyat premis als Goya i als Feroz. Grau, per la seva banda, ha estat nominada als Gaudí en diverses ocasions i n'ha guanyat un.

La convocatòria per participar a l’Ull Nu LAB es tanca el proper dia 5 d’abril i aquest any, la llengua vehicular serà el català ja que el festival vol recolzar la creació audiovisual en aquest idioma i, aquest sentit, enguany es compta amb el suport de la Delegació del Govern català a Andorra.

Les propostes de guió que es vulguin presentar a l’Ull Nu LAB han de ser escrites en català i els guionistes i directors participants han de ser menors de 35 anys, sense importar el lloc de procedència ni de residència.

Entre els candidats, es triaran 8 guions que seran els finalistes que gaudiran de les sessions de treball per millorar les versions presentades al costat de Marín i Grau. Un jurat professional triarà dos guanyadors d’entre tots els guions que s’enduran 500 €.

tracking