Nova convocatòria per a quinze places de guia cultural

L'oferta és per donar suport en les diverses tasques dels museus i monuments gestionats pel Govern

Edifici administratiu del Govern.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern obre la convocatòria per a la cobertura de quinze places interines com a guia cultural adscrites al departament de Promoció Cultural del ministeri de Cultura, Joventut i Esports. El període de contractació de deu de les places és de l'1 de juliol al 31 d'agost, mentre que les altres cinc es divideixen de la següent manera: de l'1 d'abril al 31 d'octubre, de l'1 de maig al 31 d'octubre, de l'1 de maig al 31 d'agost, de l'1 de juny al 30 de setembre, i de l'1 de setembre al 31 de desembre.

L'oferta és per donar suport en les diverses tasques dels museus i monuments gestionats pel Govern: difusió, realització d'activitats i tallers, muntatge i desmuntatge d'activitats, entre altres. La retribució mensual bruta és de 1.504,37 euros i es demana tenir el títol de batxillerat i el diploma de llengua catalana de nivell B2 o superior.

La data límit de presentació de les sol·licituds és deu dies hàbils posteriors a la publicació al BOPA i les persones interessades han d'adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits de l'edifici administratiu del Govern.

tracking