VIOLÈNCIA

Un home agredeix i amenaça un altre amb un ganivet de cuina de 10 cm

Els fets es van produïr a Incles, al domicili de la seva exparella

Un vehicle de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut a Incles, un home de 44 anys que hauria agredit dimecres al vespre un altre home al domicili de la seva exparella i amenaçar-lo de mort amb un ganivet amb una fulla de 10 centímetres. L'home va ser detingut com a presumpte autor de delictes contra laintegritat física i moral, contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva.

La matinada de dijous al Tarter, la policia va detenir un home de 35 anys arran que els empleats d’un local d’oci nocturn del Tarter alertessin els agents de la presència d’un home molt agressiu. En el moment de controlar-lo, l’home va insultar, desobeir i amenaçar de mort els policies. Durant l’escorcoll de seguretat, també se’l va trobar en possessió de quatre pastilles que van donar positiu en heroïna. L'home va ser detingut com a presumpteautor de delictes contra la salut pública, contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat a

El mateix dijous, però al migdia, al Pas de la Casa la Policia va arrestar un jove de 23 anys i no residentuan el van veure esgrimint al carrer una navalla papallona amb una fulla de més de 7 centímetres que anava traient i ficant a la beina.

tracking