Turisme

Un centenar de professionals participen al Global Mice Forum

La trobada ha comptat amb participants de França, Espanya, Regne Unit i Holanda entre d'altres procedències

Global MICE ForumFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Global MICE Forum tanca avui amb una participació d'un centenar de convidats, procedents de França, Espanya, Regne Unit i Holanda entre d'altres. L'esdeveniment professional s'ha iniciataquest 13 de març i durant aquests dies, s'han celebrat reunions, i diverses activitats en grupamb l'objectiu deposar en contacte empreses del sector del turisme de negocis.

Segons Andrés Merino, director i fundador de Global MICE Forum, "tots els convidats han quedat sorpresos per la gran varietat de recursos per esdeveniments que pot oferir el país". En la mateixa línia, Enric Torres, director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, ha destacat el fet que després de conèixer el potencial del país, molts convidats es plantegen "Andorra com a lloc per organitzar esdeveniments". Torres també ha subratllat el fet que el el turisme de negocis, tot i ser minoritari, "viatja en moments de baixa freqüència turística i aprofita instal·lacions diverses en combinar reunions i moments de gaudi, a més de tenir una despesa mitja superior al turista vacacional".

La trobada del Global Mice Forum forma part de l’estratègia de l’Andorra Convention Bureau de continuar posicionant el país com una destinació idònia per realitzar-hi esdeveniments corporatius i d’incentius.

tracking