CINEMA

Obert el termini per formar part del Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu

Els seleccionats, hauran de visionar les obres que es presentin, participar al dinar de deliberació i assistir a la cerimònia d'entrega de premis

Jurat Carnet Jove en una edició anteriorCarnet Jove Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Ull Nu 2024, que se celebra del 8 al 12 de maig, comptarà un any més amb el Jurat Carnet Jove. Aquest, estarà integrat exclusivament per joves de 16 a 30 anys que atorgaran el Premi Carnet Jove al Millor Curtmetratge, valorat en 1000 €.

Durant el Festival, els membres del Jurat Carnet Jove han de visionar les obres participants (els dies 10 i 11 de maig), participar en el dinar de deliberació i assistir a la cerimònia d'entrega de premis, que tindrà lloc el diumenge 12 de maig.

El Jurat Carnet Jove estarà integrat per tres persones usuàries del Carnet Jove, d’entre 16 i 30 anys. Aquelles persones que s'hi vulguin presentar hauran d’inscriure's a través del web del carnet irespondre a la pregunta “per què vull formar part del Jurat Carnet Jove?” i adjuntar una crítica d'una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La crítica ha de ser en català i pot ser en format escrit (entre 1.600 i 3.200 caràcters) o en format audiovisual (un màxim d’un 1 minut).

La convocatòria romandrà oberta fins al 14 d’abril a les 23.59 hores.Una comissió, formada per representants del Festival Ull Nu i del Carnet Jove Andorra, seleccionarà el 17 d'abril els tres integrants que viuranl'experiència.

tracking