AJUTS

Subvencions de 4,3 milions per a les federacions esportives

2,2 milions es van avançar al gener, mentre que els 2,1 milions restants s'atorgaran quan es tanqui la convocatòria

La ministra Mònica Bonell ha comparegut avui al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha aprovat l’obertura de la convocatòria pública per a la concessió dels ajuts a les federacions esportives, als clubs històrics i al Comitè Olímpic Andorrà per al 2024. La convocatòria de subvencions d’enguany està dotada amb una partida total de 4,3 milions d’euros, dels quals 2,2 milions d’euros es van avançar al gener –en base a la subvenció atorgada el 2023 a les entitats esportives –, perquè les entitats poguessin disposar de liquiditat per dur a terme les activitats previstes per als primers mesos de l’any, mentre que 2,1 milions d’euros s’atorgaran un cop es tanqui la present convocatòria dels ajuts.

D’altra banda, les entitats esportives que participin als Jocs dels Petits Estats 2025 podran optar a uns ajuts complementaris per destinar-los als programes de preparació específics, l’import total d’aquesta partida és de 350.000 euros.

El termini de presentació de les dos sol·licituds finalitza el dia 12 d’abril.

El Govern també ha aprovat l'obertura de la convocatòria pública de subvencions destinades a la conservació del patrimoni cultural. Aquests ajuts estan dotats amb un import total de 222.620 euros i estan destinats a la conservació tant del patrimoni material (documental, bibliogràfic, moble i immoble) i immaterial.

Finalment, també s'han aprovat les convocatòries per a subvencions per a empreses i entitats sense ànim de lucre que promouen projectes d'igualtat de gènere.

tracking