Política

Concòrdia demana aturar la campanya "de propaganda" de l'acord als batxillerats

Critiquen la falta d'agilitat de Govern per compartir informació referent a l'acord d'associació i la CASS

Roda de premsa de Concòrida, aquest matíD.S

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de batxillerat s'estan formant i Govern els estàmodelantamb una campanya de comunicació amb informació tendenciosa iesbiaixada", ha dit la consellera general de Concòrdia, Núria Segués, en una roda de premsa aquest matí. El president del partit, CerniEscalé, ha anat una passa més enllà i ho ha titllat de "propaganda" i "campanya clandestina", a més de puntualitzar que el període de campanya de l'acord encara no ha començat. També ho han criticat que ho hagin fet als col·legis professionals.

En aquesta roda de premsa, el grup de la minoria també ha posat en relleu la falta d'agilitat de Govern per compartir informació referent a l'acord d'associació i laCASSi han avançat que proposaran modificar la llei de transparència perquè Govern comparteixi tots els informes que tenen a veure amb qüestions legislatives o tractats internacionals. Aquesta proposició neix després que tant en la informació relativa a l'acord d'associació com amb l'afer de laCASSno hagin rebut tota la informació i la que han facilitat sigui "tendenciosa iesbiaixada".

Per una banda, pel que fa a l'acord d'associació, el grup parlamentari és queixa que no tenen "cap informació veritablement actualitzada des de novembre" i que la informació facilitada recalca "només els punts positius i no els riscos". Per altra banda, referent a l'afer de laCASS, el grup deCerniEscaléha carregat contra l'executiu per no facilitar al legislatiu tota la informació que la parapública els va fer arribar.

tracking