Feminisme

Institucions i entitats s'uneixen per homenatjar el Dia de la Dona

La jornada d'avui està carregada d'actes i activitats per celebrar la cita internacional

La Massana comparteix un vídeo per visibilitzar la tasca de les dones al comú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El color lila, símbol del Dia de la Dona estarà ben present durant tot el dia d'avui entre entitats, associacions i institucions. El Consell General ha preparat tota una jornada de conferències i xerrades sobre el paper de la dona. I entre els comuns, La Massana, per exemple ha compartit un vídeo a través de les xarxes per visibilitzar la tasca de les dones que hi treballen.

El SAAS, per la seva banda, ha volgut destacar que la seva plantilla és majoritàriament femenina amb un missatge enviat a travès de X (antic twitter), "Pel que fa als càrrecs de responsabilitat, el 64% estan ocupats per dones i el 36% per homes. Les dones estan en el 80% del Consell Directiu i el 50% del Consell de gestió del SAAS", han remarcat.

Entre les associacions feministes destaca l'organització d'actes i manifestacions. Acció Feminista ha convocat una manifestació per aquesta tarda a les 19:30 hores a la Plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany sota el lema 'Que no et silenciïn', l'ADA, Associació de Dones d'Andorra, ha preparat una sessió de debat sobre els reptes de les dones avui a les 19 hores a l'espai Fòrum de la Fnac i a través de X han visualitzat la campanya "No em felicitis", tot subratllant que avui no és un dia per celebrar, sinó per commemorar.

Altres col·lectius com la Policia, també s'han unit al Dia de la Dona i així ho han expressat a través de Twitter amb un vídeo on volen "visibilitzar les dones policia per crear referents".

tracking