RECURS PER ATURAR EL DESNONAMENT

Campos es queixa al TC de l'actitud d'una magistrada del Superior

L'advocat Emili Campos.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocat dels dos germans del carrer Callaueta que estan a punt de ser desnonants va fer ahir un darrer intent per evitar l’execució amb un recurs al Tribunal Constitucional, en el qual demana que s’acordi urgentment la suspensió dels efectes de la sentència i dels autes perquè “podrien tenir conseqüències i generar danys i/o perjudicis a la nostra representada i al seu germà de molt difícil reparació”.

Emili Campos demana que es reconegui el dret dels recurrents a obtenir una resolució sobre el fons en el tema objecte del present recurs i que s’acordi una indemnització econòmica i la retroacció del procediment al moment en què es van produir aquestes vulneracions.

El lletrat es queixa que la magistrada Alexandra Cornella, abans d’acceptar la ponència de la causa i de dictar la sentència, “era perfectíssimament coneixedora que l’advocat que sotasigna el present escrit fins a la data d’avui porta presentades dos demandes civils en reclamació de quantitat en el marc d’unes altres causes contra la mateixa a títol personal”. En el recurs es remarca que Cornella “ha adoptat una postura obstructiva i els ha denegat la pràctica de la prova”.

tracking