Esquí Alpí

Victòria de Nadine Salhi en slàlom a la FESA Cup

En slàlom masculí, el millor andorrà ha estat Jan de Visa que ha quedat 13è

Jan de Visa a la FESA CupFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nadine Salhi ha aconseguit la victòria a la prova d'eslàlom femení de la FESA Cup que s'ha disputat avui a la pista Avet de Grandvalira. Salhi ha fet un crono de 1.27.09,imposant-se sobre la nord-americana Logan Grosdidier (+0.37) i l’eslovena Taja Presern (+0.41). Per part andorrana, Ainhoa Piccino no ha completat la segona mànega, mentre que a la primera han quedat fora Candela Mortés, Isabella Pérez i Etna Pou.

En l’eslàlom masculí el triomf ha estat per a l’italià Cazzaniga amb 1.21.60, per davant dels alemanys Michael Huber (+0.48) i Max Holzinger (+0.50).El millor andorrà ha estat Jan de Visa, que ha finalitzat 13è quan a la primera mànega havia aconseguit el tercer millor temps.

Roger Vidosa, director d’alpí de la Federació Andorrana d’Esquí,ha explicat que la FESA Cup “és una competició que s’organitza cada any en les categories U16 en les nacions que formen part d‘aquest organisme, paral·lel a la FIS, i que compta amb 17 nacions”.Pe que fa als resultats esportius en clau andorrana, Vidosa ha lamentat que en categoria femenina no hagin pogut finalitzar la cursa les representants de l’EEBE U16, però ha recalcat en categoria masculina l’actuació de Jan de Visa

tracking