Empreses

Unes 900 persones presents a l'Andorra Digital Congress

Les primeres conferències han tractat temes com el desenvolupament de la marca personal o la intel·ligència artificial

Primera edició de l'Andorra Digital CongressMaricel Blanch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El congrés sobrenegocis digitalsAndorra Digital Congressha arrencat aquest matí ambuna assistència de 900 persones, segons ha comentat l'organització. Unes xifres que havaloratpositivament perquè s'han exhaurit totes les entrades en aquesta primera edició.
Les primeres conferències han tractat sobre la importància de desenvolupar una marca personal en la creació de continguts o utilitzar la intel·ligència artificial en qualsevol negoci. El youtuber Sergio Beguería ha obert la sessió parlant sobre la marca personal, pel qual ha explicat que és fonamental en qualsevol creador de continguts. Geni Ramos, consultora de negocis digitals, ha fet la segona ponència del dia detallant les tendències dels negocis per aquest any. Entre elles, ha destacat la importància d'utilitzar la intel·ligència artificial per "intentar ser més productius".

L'esdeveniment compta amb una participació de 35emprenedors i especialistes de diversos àmbits i amb l'objectiu de "connectar, educar i posar en valor la transformació digital", segonsl’organitzadora Nadia Nemer. Al llarg de la jornada, acollirà diferents conferències i taules rodones per debatre sobre la presa de decisions d'una empresa o consells financers, entre d'altres. L'acte té lloc al Centre de Congressos d'Andorra la Vella i acabarà a les 19 hores amb la ponència de Joan Alvares.

tracking