Cultura

El duo Labèque encapcelarà el Clàssic And

La cantant espanyola Pasión Vega obrirà el festival el 25 de maig

Presentació del segon Clàssic And avui@AndorraWorld

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Clàssic And torna aquesta primavera amb el duo de piano deles germanes Katia i Marielle Labèque de cap de cartell. Actuaran l'1 de junya l’Auditori Nacional d’Andorraamb la seva versió per a dos pianos de l’obra 'Triologia Coctau' de Philip Glass.

Segons ha informat Andorra Turisme, l'esdeveniment obrirà elcalendari internacional de festivals clàssics, amb espectacles del 25 de maig al 9 de juny. Entre ells, una actuació de lacantant espanyola Pasión Vegaals Jardins de Ràdio Andorra,on interpretarà cançons del director de cinema espanyol Pedro Almodóvar.La següent proposta serà el divendres 31 de maig ambl’orquestra Vespres d’Arnadí a laplaça del Consell General.

El 2 de juny, l’orquestra Franz Schubert oferirà el concert 'Star Wars i les millors bandes sonores' de John Williams a l’aparcament de Santa Coloma al migdia,a l’església de Sant Martí de la Cortinada, les andorranes Carolina Bartomeu (violoncel) i Miriam Manubens (piano) oferiran dos concerts.

Benjamin Appl oferirà un recital el 3 de juny a Casa de la Vall,la companyia Stockholm 59º North una dansa al pàrquing de Santa Coloma i el 8,l’actor francès Lambert Wilson i l’arpista Xavier de Maistre interpretaran textos d’Edgar Allan Poe a l’Auditori Nacional d’Andorra.

El festival inclou una actuació benèfica d’El Petit Liceu i la multiguanyadora de premis Grammy Joyce DiDonato ha estat l’estrella convidada per presentar la segona temporada del festival. Tots els espectacles,excepte l'actuació deBartomeu iManubens i la benèfica, tenenun preu de 30 eurosamb la possibilitat de comprar un abonament per assistir a cinc actuacions per 120 euros.

tracking