El temps

Aquest febrer ha estat el tercer més càlid des del 1950

Un front deixarà precipitacions demà entre la tarda i la nit

Anomalia de temperatura del 1950 al 2024Meteorologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest mes de febrer ha estat el tercer més càlid des del 1950 amb una temperatura mitjana de 8 graus i una anomalia de temperatura per sobre dels 3,9 graus. Segons dades registrades per Meteorologia, la mínima ha estat la més alta mai registrada, als 3,2 graus, mentre que vam tenir únicament dos dies "de glaçada" quan el termòmetre no ha pujat dels 0 graus. Més de la meitat del febrer ha tingut anomalies superiors als 5 graus.

Tot i la calor, la darrera setmana ha tingut un descens de les temperatures, segons el servei meteorològic, i s'anuncia l'arribada d'un front demà que deixarà "alguns flocs al matí" i nevades "entre mitja tarda i la nit". La previsió és que la cota de neu baixi dels 1.500 metres als 1.000, i que els gruixos siguin de 20 centímetres a 2.500 metres, i de 7 centímetres als 1.500.

Les temperatures demà no superaran els 7 graus a Andorra la Vella i es quedaran en 4 graus negatius al Pas de la Casa. Diumenge, els termòmetres baixaran més i oscil·laran entre els 0 i els 4 graus a la capital, i entre els -12 i els -7 al Pas de la Casa. El pronòstic indica que serà un dia ennuvolat amb nevades molt febles al nord del país.

tracking