Habitatge

TheGrefg acusa la padrina d'anar a fer-li mal públicament

El youtuber explica que ha perdut el suport de moltes marques per la imatge que s'ha donat d'ell

Imatge del directe de TheGrefg per explicar el cas de la padrina del desnonamenttwitch TheGrefg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TheGrefg ha assegurat en un directe aquesta tarda que en el cas de la padrina de l'edifici que té a Escaldes "han anat a fer el màxim mal públicament" perquè és una persona coneguda i "ella és la pobre abuelita i jo el jove fill de puta milionari". El youtuber ha manifestat en la transmissió per twitch que ha anomenat La verdad sobre la abuelita andorrana que aquest afer "m'ha afectat molt mentalment, em preocupa la mala imatge, estic fet una merda" i ha assenyalat que li ha comportat la pèrdua de patrocinadors. "Moltes marques van marxar dels Esland [els premis que organitza] perquè van dir que no sabien de qui era la culpa però no es volien veure implicats", ha assegurat el creador de continguts per afegir que vendrà l'immoble del carrer de l'Obac perquè no es vol veure "en una merda com aquesta, que afecta la teva imatge i la relació amb les marques".

TheGregf ha recalcat diverses vegades que la sentència que dona la raó a la llogatera contra el desnonament "em sua la polla" i ha reiterat que la dona "viu allà amb un contracte que té al seu cap, no viu allà i és d'una família de pasta que té cases i han anat a joderme públicament". I s'ha referit a l'advocat de la dona afirmant que "va a la premsa i diu que estic maltractant a l'àvia i que soc la pitjor persona i ahí ja perdo el cap perquè no estic fent res dolent". El jove ha exposat que quan va rebre el veredicte del Tribunal Superior que atura el desnonament va preguntar quan temps es podia quedar la padrina al pis "i diu que es pot quedar fins que ella vulgui. Diu que no hi ha data de finalització de contracte". I ha recordat que el propietari que va vendre l'edifici va dir al judici a la Batllia que el contracte es renovava cada any i havia comunicat a la dona que s'acabava.

El youtuber ha lamentat "les mentides" que s'han dit sobre ell "fent-me quedar com la pitjor persona" del món i ha reivindicat que totes les actuacions que han fet han estat "legals". Així, ha defensat que les reformes a l'edifici es van iniciar per anar avançant en els treballs ja que la dona no volia marxar i que en cap cas es van congelar les canonades per les obres que s'havien fet. "Les canonades s'han congelat perquè ningú ha obert una aixeta i ella tampoc perquè no hi viu", ha declarat, ressaltant que la resta d'inquilins van marxar del bloc de pisos quan l'antic propietari els va comunicar que l'havia venut, inclús el fill de la padrina que s'hi ha quedat.

TheGrefg ha afirmat que "odio profundament fer aquest directe perquè és completament surrealista on hem arribat i el que he hagut d'aguantar" en referència a les notícies que s'han publicat sobre el cas i als comentaris que s'han generat a les xarxes socials. I ha afirmat que s'ha magnificat i "fan un mal irreparable". El youtuber ha comentat que no ha vist mai a la llogatera ni ha parlat amb ella i ha plantejat que "potser si si busco l'àvia i li ofereixo diners [perquè deixi l'habitatge] potser em diu 'val', però he de fer això?. No segurament venc l'edifici, no em fa falta per ser feliç".

Venda de l'edifici

TheGrefg ha fet una "cessió a una altra societat andorrana" de l'edifici del carrer Obac d'Escaldes on viu de lloguer la padrina a la que el youtuber va sol·licitar el desnonament que el Tribunal Superior ha anul·lat. El creador de continguts és propietari d'aquest immoble a través de la societat Grefito SLU i segons informa el seu advocat després d'assabentar-se "de la problemàtica existent en relació a l'immoble el 18 de gener del 2024 va decidir desvincular-se del projecte d'inversió i renovació de dit immoble".

El procediment d'atorgament a una altra societat iniciat per TheGrefg "ja es troba en marxa, posant fi a tota relació fàctica o jurídica amb el referit edifici". El youtuber ha indicat aquesta tarda que "la venda està acordada amb una persona" i falta la signatura per tancar el traspàs i que va parlar amb el seu equip de desfer d'aquesta inversió encara que perdi diners "perquè no vull problemes".

L'advocat de l'àvia resident a l'edifici que TheGrefg havia comprat per reformar-lo ha afirmat que no tenen cap constància d'un canvi de propietat de l'immoble que ha provocat el litigi entre les dues parts. I ha precisat que en cap dels procediments judicials que hi ha en curs entre la llogatera i la societat Grefito s'ha comunicat un canvi de titularitat dels responsables del bloc de pisos.

L'edifici propietat de TheGrefg del carrer Obac d'Escaldes aquest matí

tracking