Formació

Nou bàtxelor en matemàtiques

El Govern ha informat de la convocatòria dels exàmens per accedir a estudis superiors

Estudiants a la universitatFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern va aprovar ahir al Consell de Ministres la creació d'un títol estatal de bàtxelor en matemàtiques a petició de la Universitat Carlemany, que té la voluntat d'afegir-ho al pla acadèmic dels pròxims cursos. Així, l'alumnat podrà desenvolupar la professió relacionat amb la formulació i resolució matemàtica, tant en l'àmbit privat com públic.

Convocatòria als exàmens d'accés a estudis superiors

El Govern ha informat de la convocatòria dels exàmens per accedir als estudis d'esenyament superiorper a majors de 25 anys. Inclou una sèrie d'exàmens escrits i orals per avaluar les competències requerides per cursar un estudi superior. Les inscripcions s'obriran del 15 al 27 de març al web www.e-tramits.ad i les proves tindran lloca l’antiga escola espanyola de Sant Julià de Lòria el 4 i 5 de juny. Els resultats es faran públics el 25 de juny.

Els candidats que acreditin un nivell B2 de català queden exempts dels exàmens corresponents i ho hauran d'especificar en la sol·licitud.També es consideren desenvolupades les competències lingüístiques si el candidat ha estat escolaritzat en un sistema educatiu estranger o si s'acredita un certificat B1 del castellà, francès o anglès.

tracking