Successos

Robatori matusser en un pàrquing privat d'Encamp

Policies al pàrquing.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del conjunt residencial Anyò d’Encamp es van veure alterats ahir pel robatori en l’interior d’alguns vehicles. La policia hi va acudir per l’avís cap a les 15 hores i va verificar que només havien desaparegut objectes de poc valor de tres cotxes, tot i que es tracta d’un aparcament molt gran de quatre plantes soterrànies que fan servir els veïns de cinc blocs residencials.

De fet, la setmana passada ja s’hi va denunciar un robatori. El lladre (o lladres) es van endur unes ulleres Ray-Ban i dues targetes d’aparcament comunals, un botí molt pobre. Segons la primera inspecció visual de la policia cap vehicle va ser forçat, per la qual cosa els petits furts només es van produir en cotxes que tenien les portes obertes, uns tres en total, segons la primera avaluació, encara que els agents estaven contactant ahir amb els veïns per si hi ha més afectats.

L’aparcament disposa de càmeres de vigilància, de manera que la policia visualitzarà les imatges per intentar identificar-ne els autors. També es va intentar trobar empremtes dactilars als vehicles que van ser objecte de robatori. Tot fa indicar que es tracta de lladres gens professionals i molt matussers, i que probablement hi van accedir per la porta del pàrquing quan estava oberta. Es tracta d’un espai molt gran on és fàcil amagar-se.

tracking