ACTE INSTITUCIONAL

Portes obertes al Consell General i a la Casa de la Vall per la Constitució

Els infants seran els protagonistes durant la vigília del Dia de la Constitució. Entre les 17 hores i les 20.30 hores s’han organitzat tallers creatius i un berenar

Carles Ensenyat durant la presentació dels actes commemoratius de la ConstitucióSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell General i la Casa de la Vall obriran les portes a la ciutadania, la vigília del Dia de la Constitució, entre les 17 h i les 20.30 h. Així ho ha explicat el síndic general, Carles Ensenyat en una roda de premsa celebrada avui al migdia on ha explicat tot els actes que se celebraran per commemorar el 31è aniversari de la Carta Magna.

Així, en la vigília del Dia de la Constitució, els protagonistes seran els més petits. Entre les 17 h i les 20.30 hores s’han organitzat tallers creatius i s’oferirà berenar per als infants.

El 14 de març se celebraran portes obertes entre les 10 hores i les 14 hores i s'han programat una sèrie d'actuacions musicalsamb el conjunt d’acordions de l’Institut de Música d’Andorra la Vella (10.15 hores), la Grossband (10.45 hores) i una audició i ballada de sardanes amb la Cobla Osona (11.30 hores). A més, a les 12 hores tindrà lloc el tradicional concert del Dia de la Constitució a càrrec de l’ONCA al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

A més, tant el dia 13 com el dia 14, la Casa de la Vall tindrà una il·luminació especial entre les 19 hores i les 22 hores.

Més enllà dels actes oberts a la ciutadania, el Consell General celebrarà una sèrie d'actes institucionals com la sessió tradicional del Dia de la Constitució a les 18 hores a l’hemicicle de Casa de la Vall.

Restauració de la cuina de la Casa de la Vall

El Pla Director destinat a la conservació i remodelació de la Casa de la Vall contempla la restauració d’algunes estances per adaptar-les a la seva concepció i així recuperar l’aspecte que tenien en el seu origen. Aquest és el cas de la cuina que es podrà visitar remodelada a partir de l’11 de març i que s’ha replantejat completament, posant ordre i millorant tant els objectes mobles que conté com la pintura de les parets i les instal·lacions interiors, electricitat, detecció d’incendis, etc. Aquesta remodelació s’ha dut a terme amb l’assessorament de l’historiador Eudald Guillamet

tracking