Política

Montaner denuncia una campanya de difamació contra ella

La consellera general s’ha posat en contacte amb la policia

La consellera general Carine Montaner.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general Carine Montaner està sent objecte “d’una intensa campanya de difamació” que ha intentat afectar tant la seva integritat personal com la capacitat de liderar el partit per “vídeos manipulats i muntatges maliciosos” publicats a xarxes socials, segons informa en un comunicat Andorra Endavant. El partit denuncia que s’estan fent públiques “falses informacions difoses a través de mitjans” que busquen erosionar el partit i desestabilitzar-lo en el panorama polític del país i en la imatge internacional que Montaner té pels anys que ha treballat a fòrums com l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia.

Andorra Endavant denuncia que s’han creat perfils falsos a la Viquipèdia que difonen “informació errònia” sobre la formació i sobre Montaner, que es poden trobar en diferents idiomes i que, argumenten, “busquen minar la credibilitat i el prestigi del partit polític, així com desacreditar Carine Montaner”. I afegeixen que “la difusió d’informació falsa ha intentat generar, però sense èxit fins ara, un clima d’hostilitat i desconfiança cap al partit i el seu lideratge”.

La fomació liderada per Montaner s’ha posat en contacte amb la policia per conèixer el procediment a seguir en casos de difamació i persecució política, segons indica el comunicat. I expliquen que estan preparant un dossier amb l’assessorament del cos de seguretat “amb certificats digitals de les URL necessaris per constatar els fets en un moment determinat per tal d’aconseguir una ordre judicial de la Batllia per saber qui s’amaga darrere d’aquesta persecució” que qualifiquen de “política”.

tracking