SECTOR PRIMARI

Andorra vol participar al Saló de l'Agricultura de París

El ministre Casal explica que es faria de la mà de l'Arieja "per col·laborar en la projecció de productes de proximitat"

Casal a la Fira d'Agricultura de París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d'Agricultura vol impulsar la participació del Principat en el Saló Internacional de l'Agricultura de París, segons ha anunciat el titular del departament, Guillem Casal, des de la fira a la capital francesa. Casal ha manifestat que prendre part en la mostra serviria "per posar en valor els nostres productes de proximitat i la raça bovina de proximitat i muntanya, la Bruna d'Andorra" i ha indicat que es faria de mà dels agricultors de l'Arieja "per col·laborar en la projecció de productes de proximitat", segons informa el Govern en un comunicat.

El ministre ha assistit a la 60a edició de la fira amb l'objectiu d'enfortir la relació entre els sectors primaris entre Andorra i França i estrènyer la cooperació en matèria de salut animal, un element de cooperació transfronterera. El Saló de París rep més de 600.000 visitants i es considera un "escenari ideal" per poder exportar productes agrícoles andorrans. Guillem Casal ha compartit amb el seu homòleg francès, Marc Fesneau, i la resta de ministres convidats la situació del sector agrícola i ramader a nivell europeu, i ha exposat el treball del servei veterinari oficial que el ministeri ofereix de forma gratuïta a les explotacions per assegurar l'assistència sanitària del bestiar.

tracking