Successos

Mor un camioner en un xoc contra un edifici als Cortals d'Encamp

L'home de 50 anys ha perdut la vida en topar contra un immoble i bolcar

Edifici malmés als Cortals d'Encamp per la topada del camió de l'accident mortalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 50 anys resident al país ha mort a conseqüència de les greus lesions que ha patit aquesta matinada en un accident als Cortals d'Encamp en xocar el camió que conduïa contra un edifici i bolcar, segons informa la policia. La víctima portava un camió plataforma d'assistència en carretera de matrícula andorrana i anava carregat amb un turisme estranger.

El cap de guàrdia de bombers ha explicat que han rebut l'avís cap a dos quarts de quatre perquè un camió grua havia topat contra un bloc de pisos i els efectius del cos han trobat el vehicle encastat contra l'edifici i bolcat lateralment. El camioner estava inconscient i ha hagut de ser excarcerat pels bombers perquè estava atrapat a l'interior de la cabina. El responsable de guàrdia del cos de salvament ha indicat que l'home presentava lesions molt greus amb fractures a les extremitats inferiors i ha estat traslladat per una ambulància del SUM a l'hospital. La defunció s'ha produït al centre mèdic.

El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 0,650 de la carretera encampadana i no s'hi ha vist implicat cap altre vehicle. El camioner baixava en sentit al centre del poble i ha topat contra un fanal abans d'encastar-se contra la façana de l'edifici. La policia investiga les causes de l'accident que s'ha produït en un moment que el terra de la calçada estava humit però no nevava.

tracking