Cultura

Nova edició de 'Canya als museus'

Del conjunt d'activitats destaquen la visita a Casa Museu Areny-Plandolit després de la renovació de la vitrina que conté la vaixella de la família, la visita en clau de gènere del Museu de l’Automòbil i la xerrada a càrrec del periodista Jordi Borràs sobre l’auge de l’extrema dreta.

Díptic de la nova edició de 'Canya als museus'Govern Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha presentat a a través d'un comunicat, les activitats associades a la iniciativa ‘Canya als museus’ i que se celebraran entre el març i el juny del 2024.

Del conjunt d'activitats destaquenla visita a Casa Museu Areny-Plandolit després de la renovació de la vitrina que conté la vaixella de la família, la visita en clau de gènere del Museu de l’Automòbil i la xerrada a càrrec del periodista Jordi Borràs sobre l’auge de l’extrema dreta.

D’altra banda, la setmana abans a la celebració de Sant Jordi, es proposen un seguit d'activitats relacionades amb la literatura sota el lema, ‘Setmana de literatura als museus’: una xerrada-diàleg amb Iñaki Rubio, una ruta literària i dos activitats familiars.

A més, es reprenen les Jornades d’art romànic amb una exposició de Mar Garcia, una xerrada a càrrec d’Íngrid Forell, una visita nocturna a l’església de Sant Serni de Nagol i una activitat familiar.

Finalment, amb motiu del Dia internacional dels museus, que se celebra el 18 de maig, l’entrada als museus gestionats pel Govern serà gratuïta. Per participar a les activitats cal reservar al telèfon +376 836 908 o a l’adreça electrònica reservesmuseus@govern.ad. Així mateix, les activitats són gratuïtes per a posseïdors del Carnet Jove.

tracking