Comerç

El preu de les importacions s'incrementa en un 3,3% al novembre

En comparació amb l'any anterior l'increment ha estat de 0,3%

Evolució importacions i exportacionsEstadística

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els preus de les importacions, en termes generals i en el mes de novembre del 2023, han experimentat una variació positiva del +0,3% en relació amb l’any anterior. Si es comparen les dades amb el mes anterior, els preus de les importacions decreixen un -3,3%.

Per l’altra banda, els preus de les exportacions, en termes generals i en el mes de novembre del 2023, han experimentat una variació positiva del +13,3% en relació amb l’any anterior. Respecte al mes anterior, els preus de les exportacions tenen un increment del +4,7%.

Per grups d’utilització, els preus dels béns de consum, al novembre del 2023, han tingut una variació positiva del +3,1%. En el mateix període els preus dels béns de capital han crescut un +26,8% i els bens intermedis han caigut un -10,1%. Respecte al mes anterior, s’observa una variació positiva en el preus dels béns de capital amb una variació de +7,8% i els béns intermedis amb un increment del +0,6%. Per la seva banda, els béns de consum han experimentat una caiguda del -5,5%.

tracking