INNOVACIÓ

Arriba el primer congrés de comerç i màrqueting digital

El Centre de Congressos acollirà el 2 de març al Digital Congress Andorra Edition amb ponències d’alguns dels principals experts del sector

Un esdeveniment de la mateixa organització.NADIA NEMER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer congrés sobre màrqueting digital i negocis en línia arribarà a Andorra el 2 de març. Digital Congress Andorra Edition tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella i tindrà per objectiu “connectar, educar i posar en valor la transformació digital”, tal com va indicar l’organitzadora de l’esdeveniment Nadia Nemer.

Nemer va apuntar que el congrés comptarà amb un conjunt de convidats “molt potents a la seva àrea de coneixement per mostrar la importància de cada sector”. El congrés, que s’allargarà durant tot el dia, oferirà un monòleg per després passar a les ponències sobre les diferents temàtiques de l’esdeveniment. A més, la meitat dels ponents seran o andorrans o residents, va puntualitzar Nemer, que va elogiar la transformació digital del país, que en els últims anys “s’ha convertit en un hub per les tecnologies i els comerços emergents”.

El contingut de l’esdeveniment anirà dirigit a tots els perfils, tant les persones que ja tinguin una base en el món dels negocis digitals com aquelles que vulguin iniciar-se. Per exemple, Nemer va explicar que aquelles persones que ho vulguin “poden fer escalar els seus negocis i guanyar més diners” gràcies a digitalitzar les seves companyies.

Un altre atractiu de l’Andorra Digital Congress serà la producció de l’esdeveniment. Nemer va remarcar l’esforç que van fer perquè l’experiència dins del congrés sigui entretinguda i espectacular per a tots els assistents amb la barreja de llums, música i altres elements.

Els interessats poden continuar comprant les entrades a través de la pàgina web andorradigitalcongress.com.

tracking