PROMOCIÓ ECONÒMICA

Andorra Business presenta vuit empreses del país al Mobile World Congress

L'objectiu és donar a conèixer els seus projectes i models de negoci i establir nous contactes professionals

L'estand d'Andorra Business acull vuit empreses andorranes que presenten projectes al 4YFNAndorra Business

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Business participa al 4 Years From Now, l'esdeveniment per a startups del Mobile World Congress que se celebra fins a dijous a Fira Gran Via de Barcelona, presentant els projectes de 8 empreses del país (Agile Compass, Andorrix Services, ARC Institute, GosGuapos, Idunity, Inmobalize, Montpackers i Space Media).

La delegació andorrana està encapçalada pel secretari d’Estat d’Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Saura, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo. Saura ha destacat que “l’estand d’Andorra Business és una bona oportunitat per a les startups del país per promocionar les seves solucions innovadores i per donar-se a conèixer per a possibles col·laboracions amb inversors”.

Per la seva banda Hidalgo, ha assenyalat que “tornem a estar al 4YFN amb 8 empreses que són molt tecnològiques dintre de l’ecosistema startup i molt en la línia del que es veu en aquest saló: intel·ligència artificial, Blockchain, desenvolupament… estem molt contents d’acompanyar-los a buscar inversors, socis tecnològics i evidentment també clients”.

Paral·lelament la delegació andorrana ha aprofitat el desplaçament a Barcelona per mantenir diverses reunions bilaterals com les mantingudes amb representants dels governs canadencs, lituà i estatunidenc.

tracking