Andorra Business

El reglament per regular els 'coworkings' estarà llest en un mes

Marsol apunta que facilitar llocs de treball a les empreses emergents pot ajudar amb la problemàtica de l'habitatge

És la primera edició de l'esdevenimentAndorra Business

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El reglament dels 'coworkings' per facilitar a les empreses de nova creació que tinguin un lloc de treball "dins d'una normativa de qualitat", podria estar llest "en un mes". Així ho ha anunciat la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge,ConxitaMarsol, avuia l'eSportsCityTalks,un esdeveniment organitzat per Andorra Business i Encom sobre la innovació en els esports electrònics i els videojocs. El text podria ajudar tambéa quèalgunes societatsalliberinpisos i que es puguin destinar al parc d'habitatge, que "és el meu gran repte", ha apuntat.

El camp de la innovació, del qual formen part else-sports, forma part "de la inversió estrangera de qualitat que ha de tenir les portes obertes al nostre país", segons Marsol, qui ha recordat que Andorra és un dels primers països del món que ha legislat sobre aquest sector. En aquest sentit, la ministra ha obert l’esdeveniment recordant que es tracta d'un sector prioritari i situant el Principat com un referent en aquest sector.

L'eSports City Talks ha exhaurit les entrades, segons confirma l'organització, i ha estat plantejat en tres eixos,la integració dels esports al desenvolupament urbà i com a motor econòmic, el paper innovador de la tecnologia 'blockchain' i l’exploració de les sinergies entre el 'gaming' i l’educació. En aquesta primera edició,han participat conferenciants empresaris americans, francesos i espanyols, que han pogutanalitzat des de diverses perspectives la situació del món dels videojocs, i la seva implicació en l’ensenyamenti l'economia, segons ha detallat Andorra Business. La directora de l'entitat, Judit Hidalgo, hadestacat que “la jornada ha permès conèixer de primera mà les darreres tendències" i ha celebrat que sigui una oportunitat per als professionals delsvideojocs.

tracking