Consell de ministres

Ajornada al febrer del 2025 la digitalització de l'Administració judicial

Aprovat un nou títol de bàtxelor en màrqueting

La seu de la Justícia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui la pròrroga de l'entrada en vigor de la Lleid’accés electrònic a l’Administració de justícia al dia 3 de febrer de l'any vinent, en un principi prevista per aquest 20 d'abril. Segons informa el Govern en un comunicat, la necessitat d'allargar la data per la "magnitud del projecte" del’expedient electrònic i amb la voluntat d'oferir "garanties d’operativitat" i un "funcionament òptim". La llei modernitzarà i permetràutilitzar la xarxa electrònica dins delConsell Superior de la Justícia (CSJ).

Nou títol de bàtxelor en màrqueting

El consell de ministres també ha aprovat la creació del nou títol de bàtxelor en màrqueting per a exercir en l'àmbit de la publicitat, empresarial i altres institucions. Els centres que vulguin impartir-la hauran d'elaborar els correspondents plans d'estudis, a ser validats pel Govern, i laUniversitat Carlemany ja ha expressatla voluntat d’afegir-lo a la seva oferta formativa en els pròxims cursos. acadèmics.

Horari excepcional de l'edifici administratiu la setmana vinent

El Govern també ha informat de l'horari de l'edifici administratiu de Govern els propers 26, 27 i 28, en què l'horari es concentrarà de les 8 hores fins a les 13.30 hores per les obres que s'estan duent a terme al carrer Doctor Vilanova. A partir de les 14.15 hores, els treballadors hauran d'abandonar les instal·lacions per seguretat, atès que les bigues hauran de sobrevolar l'edifici.

tracking