Resposta del partit

AE titlla el cas de "persecució política" i considera "excessiva" la demanda de la fiscalia

El grup parlamentari defensa que la revelació va ser per un "error humà de la CASS" i que Montaner feia "la seva tasca parlamentària", no descarta portar el cas a instàncies internacionals

Carine Montaner.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari Andorra Endavant (AE) ha manifestat a través d'un comunicat que la líder Carine Montaner s'enfronta a un "cas alarmant depersecució política" i de "maniobres polítiques perjudicials" amb referència a la pena de 2 anys de presó condicional i dos anys d'inhabilitació de drets públics a petició de la fiscaliaper revelació de secrets del'exconseller liberal Ferran Costa, una demanda de pena que AE considera "excessiva i desproporcionada".

AE defensa que la informació es va revelar "per un error humà de la CASSS" i que Montaner ho va afirmar uns mesos després durant lareducció del salari dels Consellers Generals el 2020. El grup assegura que la líderfeia "laseva tasca parlamentària" i que en cap cas la revelació es va fer als mitjans de comunicació sinó que va quedar "en l'esfera política".

AE lamenta que la intenció és "minar la credibilitat de Montaner i el partit" i no descarta portar el cas a instàncies internacionals, com el Greco, segons exemplifica. El comunicat finalitza dient que "això no quedarà sense resposta" i que "Montaner no romandrà impassible davant d'aquesta injustícia".

tracking