SOLIDARITAT

Set associacions aspiren als Premis Unicef 2023

Aquest any, el guardó ha estat dissenyat i esculpit per l'escultura Nerea Aixàs

Premi Unicef 2023Unicef

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Premis Unicef 2023 van tancar ahir el període d'inscripció amb un total de set candidatures. Es tracat del nombre més alt de propostes rebudes en la història del guardó que té com a objectiureconèixer la feina que persones i entitats, de manera voluntària i duen a terme a favor dels infants, a Andorra i al món.

Els candidats són: Associació Jovent en Risc d’Andorra,Bàsquet Club Morabanc Andorra, Escola Andorrana de Canillo, Fòrum Nacional de la Joventut, Fundació Ibo-Àfrica, Projecte Vida i Sisè Grau SL.

El jurat d'aquesta edició estarà format per Marianela Vila, presidenta d'Unicef Andorra, Joan Micó, vicepresident d'Unicef Andorra, Marta Albert, vocal de junta d'Unicef Andorra, Ester Vilarrubla, directora de l'Escola Andorrana de Batxillerat (guanyadora del premi de la 5a edició) i Carles Perea finalista de la 5a edició.

L'edició dels Premis Unicef Andorra coincideix amb els trenta anys de la Fundació del Comitè i es celebrarà un acte conjunt per celebrar ambdós esdeveniments, previsiblement després de l'estiu. Per aquest mateix motiu, aquest any, el Premi UNICEF Andorra 2023 ha estat dissenyat i esculpit per l'escultura Nerea Aixàs.

tracking