IMMIGRACIÓ

Nova guia d'ajuda als catalans nouvinguts

Recull informació bàsica i necessària per facilitar el procés d’arribada i integració al país

Guia d'acollida a AndorraDelegació del Govern a Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Andorra (DGAD) ha editat una guia d’acollida dirigida als catalans que tinguin previst instal·lar-se al Principat.

El document recull informació bàsica i necessària per facilitar el procés d’arribada i integració al país. Així, s’hi detallen qüestions essencials a tenir en compte, com informació general del país o els principals tràmits administratius que cal realitzar.

La delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Andorra, Anna Vives, remarca que “la proximitat cultural, lingüística i geogràfica entre Catalunya i Andorra fa que potser no sempre se sigui conscient del que implica aquest procés abans d’emprendre’l, i aquesta guia pretén donar eines per ajudar a afrontar-lo”.

La guia d’acollida, ja es pot trobar al web de la delegació.Posteriorment, un cop disposi de la seu física a Andorra, la DGAD té previst iniciar un procés per recollir les principals necessitats i propostes del col·lectiu, amb l’objectiu de donar-hi resposta o traslladar-les a les instàncies que correspongui.

tracking