COL·LABORACIONS

El resident Juan Ayuso impulsa una fundació per ajudar els més desfavorits

Compta amb la col·laboració d’Andbank

Presentació Fundació Juan Ayuso – Andbank.Andbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ciclista resident Juan Ayuso impulsa una nova fundació amb la col·laboració d'Andbank per apropar el ciclisme a les persones més desfavorides. Segons ha explicat aquesta tarda durant la presentació a la seu de l’entitat bancària, “sempre havia tingut el run run de fer un equip juvenil, i un cop ho havíem tingut, se’ns va ocórrer crear la fundació per arribar a més gent, i poder ajudar als més necessitats”. A més, el ciclista ha explicat que “anem poc a poc, però aquest primer any serà il·lusionant”.

La fundació durà el nom de Fundación Ayuso Andbank, i tindrà l’eix a Espanya, tot i que no descarta en un futur poder ajudar també al futur del país. En un primer moment, la idea és ajudar als joves en edat escolar amb pocs recursos que vulguin practicar ciclisme amb beques o ajudes directes des dels 200 als 1.000 euros, i de cara al futur la voluntat és col·laborar també de manera activa en iniciatives de caràcter socials relacionades amb la mobilitat en països en vies de desenvolupament a l’Àfrica.

Des d’Andbank, la directora general adjunta de negoci, Marta Bravo, ha assenyalat que “valors com l'esforç, el treball en equip o la perseverança són qüestions amb les quals ens identifiquem plenament com a companyia. Entenem que la transmissió d'aquests valors als joves d'avui dia són claus per al seu desenvolupament personal i professional perquè és el que els farà créixer dia rere dia”.

tracking