INFRAESTRUCTURES

Instal·lada la grua de grans dimensions per la col·locació de bigues a Doctor Vilanova

L'accés per la plaça Rebés als aparcaments Centre Ciutat i Vinyes estarà tancat aquesta setmana fins al 23 de febrer

Treballs d'instal·lació de les bigues a Doctor VilanovaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui han començat els treballs d'instal·lació de les 42 bigues de formigó al viaducte Doctor Vilanova.

Com va informar el comú d'Andorra la Vella, s'ha instal·lat unamàquina de 23 metres de llargada i un braç de 60 metres de longitud, capaç de carregar fins a 450 tones.

La grua estarà instal·lada aquesta setmana a la part superior del viaducte, aprop de la Plaça del Revès mentre que la setmana del 26 està previst que s'instal·li a la part baixa, al costat de la rotonda del carrer de Prat de la Creu.

Mentre es duguin a terme els treballs hi haurà, per motius de seguretat, restriccions de pas a la zona. Així doncs, l'accés per la plaça Rebés als aparcaments Centre Ciutat i Vinyes estarà tancat aquesta setmana fins al 23 de febrer i entre el 26 i el 28 de febrer (els vehicles que hi vulguin entrar ho hauran de fer pel carrer Prat de la Creu).

També es restringirà el pas de vianants entre la plaça del Poble i la plaça Rebés (es desviarà pel carrer de la Vinyeta o per la Rambla Molines) mentre les grues estiguin operatives. De la mateixa manera, les tardes del 26 i 27 de febrer el centre de congressos i l'edifici administratiu del Govern estaran tancats, mentre es treballi a la part baixa del viaducte i les bigues sobrevolin els dos immobles.

Aquesta setmana hi haurà una grua de grans dimensions a la plaça Rebés que provocarà afectacions a vianants i vehicles

tracking