DIJOUS HAVIA DE TORNAR A CASA

L'home mort al riu vivia a Roda de Berà i va venir a esquiar

La família va tenir una darrera conversa amb el difunt dimarts a la nit

La zona del riu d'Arinsal on va ser trobat el cos.R. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de l’home que va ser trobat mort dimecres al riu d’Arinsal el buscava des de dijous perquè es temia el pitjor. De fet, no va ser fins ahir al matí que van rebre la comunicació oficial, i aquest matí el seu pare i el seu germà arriben a Andorra per fer els tràmits d’expatriació del cos i rebre més informació per part de la policia.

La família estava ahir destrossada. Van descriure l’home com “un jove molt tranquil, treballador, respectuós, pendent del seu pare i amb molt bona relació amb el seu únic germà i la seva cunyada”. De fet, l’última comunicació amb ell va ser dimarts a la nit, i dijous havia de regressar al seu domicili. En no tenir-ne notícies i, sobretot, el fet de no tornar a casa el dia indicat va encendre totes les alarmes i es van posar en contacte amb la policia, que els va confirmar la mala notícia. Fonts de la família van explicar que feia un parell d’anys que no gaudia de vacances i que s’havia agafat un mes per descansar. I com que li agradava esquiar, va venir uns dies a Andorra.

En un comunicat, la policia va informar que es tractava d’un turista espanyol de 41 anys. La investigació i la comparativa de les empremtes dactilars van permetre determinar la identitat del difunt i confirmar que s’allotjava en un hotel proper a la zona on es va localitzar el cadàver. La policia va informar que lainvestigació, que està judicialitzada, continua oberta per esclarir quines van ser les circumstàncies de la mort, especialment com va caure a la llera del riu, que està protegit per un mur i una barana. La policia va trobar la seva documentació a l’habitació de l’hotel.

tracking