APUNTA A UN TURISTA ESPANYOL

La policia confia en l'empremta per identificar el mort al riu

Ha estat entregada a les autoritats veïnes perquè la confrontin amb les seves dades

La part del riu on va ser trobat el cadàver.R. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia té gairebé identificat l’home que va ser trobat mort el matí de dimecres al riu d’Arinsal. Ahir se li va practicar l’autòpsia, però de moment s’ha optat per no facilitar excessiva informació perquè falta la confirmació definitiva. Tot apunta, però, que es tracta d’un turista espanyol que estava passant uns dies a Andorra.

L’empremta dactilar ha de donar la dada definitiva que permeti posar nom i cognoms a la persona morta, que va ser localitzada a la llera del riu. L’empremta ha estat enviada a la policia espanyola i hauria de permetre disposar de la confirmació definitiva, encara que probablement no es rebrà la resposta fins avui.

La policia ha preguntat en hotels i apartaments per saber si algú coneixia la víctima. El cas ha estat especialment complex perquè l’home no portava cap tipus de documentació a sobre, i s’han de confrontar totes les dades per tenir la certesa de qui era aquesta persona, d’una quarantena d’anys i que s’ha descartat que sigui resident al Principat.

A la policia no li consta cap denúncia i tampoc ha transcendit què va passar ni per què el cos era al riu, al costat d’un mur i no gaire visible, tot i que es tracta d’un lloc molt transitat, enmig del poble d’Arinsal.

Tampoc consta cap desaparició a Espanya d’una persona amb les característiques d’aquest home. La teoria més plausible és que es tracta d’un turista; ahir el departament d’investigació ja disposava d’informació que havia d’acabar de contrastar.

Cal recordar que el cos va ser localitzat per un veí a les 11 del matí de dimecres. Hi va acudir una dotació dels bombers i la policia judicial, i avui s’espera poder acabar de donar informació més completa i tenir la identitat de la persona difunta.

tracking